BİLECİKSPOR YÖNETİCİLERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

• 02.08.2017

Bilecik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ayaz Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve TSO Yöneticilerini ziyaret etti.

Ziyarette Bilecik'teki sportif faaliyetlere güncel konulara ilişkin görüş alışverişlerin de bulunuldu. TSO Başkanı Mefail Ateş ve TSO Yöneticileri Bilecik Spor Kulübüne yeni sezonda başarılar diledi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ayaz’a teşekkür etti.

• BİLECİKSPOR YÖNETİCİLERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.