BİLECİK TSO’DAN ZAFER PAŞA’YA VEDA ZİYARETİ

• 26.07.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Onay, Meclis Başkan Yardımcısı Turan Ağdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Düzgün, TSO Genel Sekreteri Özgür Erdem, 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç’a veda ziyareti gerçekleştirdi.
2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret eden TSO Yöneticileri, Tümgeneral Halis Zafer Koç’a özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

• BİLECİK TSO’DAN ZAFER PAŞA’YA VEDA ZİYARETİ