BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) BAŞKAN YARDIMCILARI İLE MKYK ÜYELERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

• 21.07.2017

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Bayram Karacan ve Ahmet Yelis Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri Bayram Bilgin, Tolga Aral, Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş’i makamında ziyaret etti. Ziyarete TSO Meclis üyesi Mehmet Serkan Kısacık , Ticaret Sicil Müdür Yard. Nahit Menteşe katıldı.
Toplantıda Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları ve Merkez Karar yönetim üyeleri ile gündeme ilişkin değerlendirmeler de bulunuldu.
Ziyaretin sonunda Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş misafirlerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

• BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) BAŞKAN YARDIMCILARI İLE MKYK  ÜYELERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.