UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN GİRİŞİMCİ ADAYLARI BELGELERİNİ BİLECİK TSO BAŞKANI MEFAİL ATEŞ, TSO MECLİS BAŞKANI HAKKI AYNUR’DAN TESLİM ALDI

• 21.07.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimciler tarafından İş planı olan başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen "uygulamalı girişimcilik" eğitimi sona erdi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur; Konuşmasında; Kadın girişimcilerimizin desteklenerek ekonomiye kazandırılması önemle gerçekleştirmek istediğimiz konular arasında yer almaktadır. Eğitimlere katılan girişimcilerimiz yalnızca kendilerine değil, ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklardır.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ; Eğitimini tamamlayan adayların sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Eğitimle bir çok girişimci kabiliyeti ortaya çıkarmayı istediklerini belirterek, Türkiye'nin ekonomisine yeni işletmeler kazandırmayı planladıklarını söyledi. Bilecik’e ülke ekonomisine ve sizlere hayırlı uğurlu olsun.

• UYGULAMALI  GİRİŞİMCİLİK  EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN  GİRİŞİMCİ ADAYLARI  BELGELERİNİ  BİLECİK TSO BAŞKANI MEFAİL ATEŞ, TSO MECLİS BAŞKANI HAKKI AYNUR’DAN TESLİM ALDI