BİLECİK TSO MECLİS TOPLANTISINA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ ÖMER BOLAT, ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ MEHMET YAYCIOĞLU KATILDI .

• 19.07.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı aylık olağan Meclis toplantısı Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un açılış ve teşekkür konuşmalarıyla başladı.
Toplantıya; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Orman İşletme Müdürü Mehmet Yaycıoğlu 1.OSB.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, BEBKA Bilecik Koordinatörü Fatih Aydın, Bilecik SMMMO. Başkanı Süleyman Kral, TMMOB Maden Müh. Odası Temsilcisi Sadık Ceylan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Giyim Mensucat Başkanı Haşim Balcı, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkili personelleri, Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcılarımız; Ali Onay, Turan Ağdağ, Meclis Üyelerimiz; Kadir Cenk Arslan, Fikret Aktaş, Mehmet Ergün, Ersin Kadayıfçı, F. Okay şahin, Kadir Çolak, Mehmet Serkan Kısacık, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ercan Düzgün, Ali Muyşin, Yüksel Gökçedağ, Genel Sekreterimiz Özgür Erdem katıldı.

Toplantıda; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sn. Ömer BOLAT, Orman İşletme Sn. Mehmet Yaycıoğlu katılımcılara genel bir sunum yaptı.

Toplantının sonunda Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş katılımlarından dolayı, Kurum Müdürlerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

• BİLECİK TSO MECLİS TOPLANTISINA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ ÖMER BOLAT, ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ MEHMET YAYCIOĞLU  KATILDI .