KARABUĞDAY YETİŞTİRİCİLERİ VE SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ (KARSADER) TSO BAŞKANI’ NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

• 10.07.2017

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız , Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melahat Avcı, Karabuğday yetiştiricileri ve Sağlıklı Yaşam Derneği (KARSADER) Başkanı Yasemin Sürmeli ve beraberindeki heyet Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş’i makamında ziyaret ettiler.
Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuklarına teşekkür etti.

• KARABUĞDAY YETİŞTİRİCİLERİ VE SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ (KARSADER)  TSO BAŞKANI’ NI  MAKAMINDA  ZİYARET ETTİ