BİLECİK TSO VALİ BÜYÜKAKIN’I ZİYARET ETTİ

• 05.07.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve TSO Meclis Üyeleri İlimize yeni atanan Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın' ı ziyaret etti.

Vali Büyükakın, Valilik Toplantı Salonu'nda, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş ve Meclis Başkanı Hakkı Aynur ile Meclis üyelerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TSO Başkanı Ateş ve Meclis Başkanı Aynur ile TSO Meclis Divanı Vali Büyükakın' a yeni görevinde başarılar dileyerek, İlimiz ve ekonomisi hakkında bilgi verdi.

• BİLECİK TSO VALİ BÜYÜKAKIN’I ZİYARET ETTİ