Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı

• 06.03.2024
Değerli Üyelerimiz; 5174 Sayılı Kanuna göre her yıl Mart ve Eylül ayında yapılması gereken Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı 09.03.2024 Cumartesi günü Saat 10:00’da Odamız hizmet binasında yapılacaktır. Odamızın yeni dönem Stratejik planının görüşüleceği Müşterek meslek komitesi toplantısına katılımınızı bekler, Saygılar sunarız.

Değerli Meslek Komitesi Üyelerimiz; 5174 Sayılı Kanuna göre her yıl Mart ve Eylül ayında yapılması gereken Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı 09.03.2024 Cumartesi günü Saat 10:00’da Odamız hizmet binasında yapılacaktır. Odamızın yeni dönem Stratejik planının görüşüleceği Müşterek meslek komitesi toplantısına katılımınızı bekler, Saygılar sunarız.

Değerli Disiplin Kurulu Üyelerimiz; 5174 Sayılı Kanuna göre her yıl Mart ve Eylül ayında yapılması gereken Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı 09.03.2024 Cumartesi günü Saat 10:00’da Odamız hizmet binasında yapılacaktır. Odamızın yeni dönem Stratejik planının görüşüleceği Müşterek meslek komitesi toplantısına katılımınızı bekler, Saygılar sunarız.
  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı