Karma Yem Fabrikaları Kriter Değişikliği

• 28.12.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda;Kapasite Esaslarından Grup 3122 Karma Yem Fabrikaları kriteri muhtelif talepler ve karşılaşılan sorunlar nedeniyle Birliğimiz tarafından güncellenerek yeniden hazırlanmıştır.
    Ayrıca; Milas Ticaret ve Sanayi Odasından Balık Yemi üretimiyle ilgili gelen görüşte, üretim
verimliliğinin artırılabilmesi için, balık yemi üretimi ile ilgili kapasite raporlarının günde 24 saat, yılda 300 gün olarak kritere ilave edilmesi talep edilmektedir.
    Taslakla ve Milas Ticaret ve Sanayi Odasının talebiyle ilgili varsa görüşlerinizi, 07.01.2016
tarihine kadar Odamız 02282160011telefonuna bildirilmesi gerekmektedir.