Ticarette Teknik engeller İnternet Sitesi

  • 28.12.2015
  • BilecikTSO

    TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Ekonomi Bakanlığınca hazırlanan "Ticarette Teknik Engeller İnternet Sitesi"nin yeniden yapılandırılarak, yeni ara yüzüyle www.teknikengel.gov.tr adresinden erişime açıldığı bildirilmektedir.
    İnternet sitesi incelendiğinde de görüleceği üzere, ücretsiz olarak kullanıma açık olan sitede, kullanıcılar ilgilendikleri ülkelerin ticarete giriş engelleri uygulamaları hakkında bilgi alabilecek, ülkelerin mevzuat ve uygulamaları hakkında ilave bilgi talep edebilecek, ihracatçılar ülke pazarlarına girişte karşılaştıkları teknik engellere ilişkin bildirimde bulunabilecektir. Bunun yanında talep edilmesi halinde ülkelerin ticarette teknik engellerle ilgili bildirimleri üye kullanıcılara e-posta yolu ile gönderilecektir.
    İlgili siteye üye olunarak olabilecek değerlendirme ve yorumların Bakanlığa bildirilmek üzere Odamız ( Telefon: 02282160011, Faks: 02282160013, E- posta: Bilecik@bileciktso.org.tr) iletilmesini rica ederiz.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç