BİLECİK TSO VE BİLECİK HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİYLE FORKLİFT VE İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLÜK KURSU

  • 10.12.2015
  • BilecikTSO

 

BİLECİK TSO VE BİLECİK HALK EĞİTİM MERKEZİ

İŞBİRLİĞİYLE

FORKLİFT VE İŞ MAKİNALARI

OPERATÖRLÜK KURSU  

Sanayi kuruluşlarımızdan Odamıza gelen talepler üzerine Bilecik TSO ve Bilecik Halk Eğitim Merkezi İşbirliğiyle Kaldırma ve Yükleme (Forklift) ve İş Makinaları Operatörlük Kursu düzenlenecektir.  

Düzenlenecek kurs kapsamında kursiyerlere iş makinalarının ve ekipmanlarının tanıtılması ve doğru kullanılması, iş makinası kullanımında emniyet ve güvenliğin sağlanması, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılması, aracın ayarları ile ilgili becerilerin kazandırılması, iş makinalarının periyodik bakımları, arıza belirtilerinin yorumlanabilmesi, müdahale edilebilecek arıza türleri, iş makinalarının özelliklerine göre enerji tasarrufu ve çevre ilişkisi, iş makinasının taşıma kuralları, her türlü inşaat çalışmaları sırasında yapılacak trafik işaretlemeleri ve iş makinaları kullanımı konusunda eğitim verilecektir.

Kaldırma ve Yükleme (Forklift) ve İş Makinaları Operatörlük Kursu bitiminde kursiyerlerimize Operatörlük Belgesi (Sertifika) verilecektir. Kursların düzenlenebilmesi için en az 12 kişilik başvuru şartı aranmaktadır. Kurs tarihleri ve saatleri başvurular sonrasında belirlenecektir.

Kaldırma ve Yükleme (Forklift) ve İş Makinaları Operatörlük kursuna katılmak isteyenlerin Odamıza veya Halk Eğitim Merkezine şahsen başvuruda bulunarak kayıt yaptırmaları önemle rica olunur. 

 Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

Detaylı Bilgi için;

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası : (0 228) 216 00 11 – 12, 216 04 92 – 93 – 94

(Dahili : 104) Doğan Gürkan AKYOL

Bilecik Halk Eğitim Merkezi: (0 228) 212 11 33 - Celalettin TOSPATLI

 

Kaldırma ve Yükleme (Forklift) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörü hakkında geniş bilgi almak için TIKLAYINIZ.

  • BİLECİK TSO VE BİLECİK HALK EĞİTİM MERKEZİ  İŞBİRLİĞİYLE FORKLİFT VE İŞ MAKİNALARI  OPERATÖRLÜK KURSU

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç