HİZMET ALIMI İŞİ İÇİN İHALE İLANI

• 02.12.2015

HİZMET ALIMI İŞİ İÇİN İHALE İLANI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Bilecik Kırsalındaki Ekonomik Ürünlerin Coğrafi İşaretlenmesi İle Ulusal Ve Uluslararası Boyutta Tanıtılması için bir hizmet alımı işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Hizmet Alımı Tanımı: 10 Adet Yöresel Ürün için Coğrafi İşaret Tescil Başvurusu ve Takibi Hizmet Alımı

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, 1. Organize Sanayi Bölgesi BİLECİK adresinden veya www.bileciktso.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 22.12.2015 saat 11.00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar;  www.bileciktso.org.tr ve www.bebka.org.tr ‘de yayınlanacaktır.

Teklifler, 22/12/2015 tarihinde, saat 11:00’da ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, 1. Organize Sanayi Bölgesi BİLECİK adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İHALE DOSYASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.