TEHLİKELİ MADDE İLE İLGİLİ FAALİYETTE BULUNAN FİRMALARIN DİKKATİNE !!!

  • 26.11.2015
  • BilecikTSO

 

TEHLİKELİ MADDE İLE İLGİLİ

FAALİYETTE BULUNAN FİRMALARIN DİKKATİNE !!! 

 

"Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ve ADR Mevzuatı” Konulu Bilgilendirme Semineri

 

Bilindiği üzere, Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla taşınması Hakkında Yönetmelik 24.10.2013 tarih ve 28801 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

 

Bu Yönetmelik ve  Tehlikeli Malların Karayolu ile Uluslararası Taşımacılığına ilişkin Avrupa Anlaşması (ADR)’ye göre tehlikeli maddelerin karayoluyla taşımacılığı alanında faaliyet gösteren; dolduran, paketleyen, yükleyen, gönderen, alıcı, boşaltan ve tank-konteyner/ taşınabilir tank işletmecileri, bu faaliyet alanlarından biri veya birden fazlası için Bakanlığa başvurarak Tehlikeli madde Faaliyet Belgesi almaları zorunludur.” hükmü mevcuttur.

 

Bu kapsama giren Siz Değerli Üyelerimiz tarafından talep edilmesi durumunda, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü Yetkililerin katılımı ile ;

-         Tehlikeli Maddelerin Karayolunda Taşınması Hakkında Yönetmelik,

-  Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesi ilişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge,

-          Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Tebliği, Yol Kenarı Denetim Genelgesi’

konularında üyelerimizi bilgilendirme amacıyla Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ve ADR Mevzuatı” konulu bilgilendirme semineri Odamız tarafında düzenlenecektir.

 

Bilgilendirme Seminerine katılım ücretsiz olup, Seminere katılmak isteyenlerin Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.  Saygılarımızla.

 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

Detaylı Bilgi için;

0 228 216 00 11 – 12, 0 228 216 04 94 (103) /  Nahit MENTEŞE

  • TEHLİKELİ MADDE İLE İLGİLİ  FAALİYETTE BULUNAN FİRMALARIN DİKKATİNE !!!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç