Atık Yağ Tehlikeli Tehlikesiz ve Ambalaj atık Geri Kazanım Tesisi Projesi

• 24.11.2015

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Bilecik ili, Merkez ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kavalcıyeri Mevkii, i. Organize Sanayi Bölgesi, 31L-2b pafta, 711 ada, 5 nolu parselde, Exxe Enerji Geri Kazanım Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "Atık Yağ, Tehlikeli, Tehlikesiz ve Ambalaj Atık Geri Kazanım" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporunun, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından ÇED yönetmeliğinin 12. Maddesi kapsamında incelendiği ve değerlendirildiği ve Yönetmeliğin Geçici 1. Maddesi kapsamında 14. Maddesi gereği "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararının verildiği belirtilmekte olup söz konusu kararın halka duyurulması istenmektedir.
    Bu itibarla Exxe Enerji Geri Kazanım Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan "Atık Yağ, Tehlikeli, Tehlikesiz ve Ambalaj Atık Geri Kazanım" projesi ile ilgili olarak Komisyonca Nihai Edilen ÇED Raporuna Bakanlığımızca ÇED yönetmeliğinin Geçici i. Maddesi 14. Maddesi gereği "çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verilmiştir.Kamuoyuna duyurulur.