Endonezya İşadamları Heyet Programı

• 23.11.2015

KOSGEB Bilecik Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Türkiye İhracatçılar Meclisinin 10.11.2015 tarih ve 2394 sayılı ekteki yazısında Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracat Meclisinin organizasyonunda 7-10 Aralık 2015 tarihleri arasında Endonezya'ya yönelik işadamları heyet programının düzenleneceği, başkent Jakarta şehrini kapsayacak organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerinin buluşturulacağı, nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
    Heyet programına katılmak isteyen firmaların 27 Kasım 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar http://goo.gl/9LxJRY adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerektiği belirtilmektedir.Bilgilendirir.Saygılar sunarız.