Pazaryerinde Gübre Üretim Tesisi ÇED Olumlu Kararı

  • 23.11.2015
  • BilecikTSO

    Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda, "Heksagon Katı Atık Yönetimi San. ve Tic. A.Ş." tarafından yapılması planlanan "Pazaryeri Gübre Üretim Tesisi" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Bakanlığa sunulan ÇED Raporunun, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelendiği ve değerlendirildiği. 25 11/2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereği "çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararının verildiği belirtilmekte olup söz konusu kararın halka duyurulması istenmektedir.
    Bu itibarla: "Heksagon Katı Atık Yönetimi San. ve Tic. A.Ş." tarafından yapılması planlanan "Pazaryeri Gübre Üretim Tesisi" projesi ile ilgili olarak Komisyonca Nihai Edilen ÇED Raporuna Bakanlık ÇED yönetmeliğinin 14. Maddesi gereği "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verilmiştir. Kamuoyuna duyurulur denmektedir. Bilgilendirir.Saygılar sunarız.

    İlimiz, Pazaryeri İlçesi, Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi, 3 lL4A Pafta, 377 Ada, 1 Nolu ParselA Heksagon Katı Atık Yönetimi San. ve Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "Pazaryeri Gübre Üretim Tesisi" projesi için hazırlanan ÇED Raporu, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve" değerlendirilmiş olup, 25.1 1.2014 tarihli ve 29186 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED)
Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereği "çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı" verilmiştir.
    Kamuoyuna duyurulur.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç