“MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR” EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR.

• 13.11.2015

“MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR” EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR.

İşletmelerimiz için en önemli başarı faktörlerinden biri olan müşteri ilişkileri yönetimi hakkında günümüz şartları göz önünde bulundurularak daha detaylı bilgi ve deneyim kazanmaları amacı ile üyelerimize ve girişimci adaylarımıza düzenlenecek olan “MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR” konulu eğitimlerimiz 14 Kasım 2015 Cumartesi (yarın) günü Odamızda verilmeye başlanacaktır.

Pamukkale Üniversitesi İİBF Yönetim ve Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Burak HAŞIOĞLU tarafından verilecek olan “Müşteri İlişkilerinde Modern Yaklaşımlar” konulu eğitime katılmak isteyenlerin Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek olup eğitime katılım ücretsizdir. Firmalarımızdan katılımlarda kişi sınırlaması bulunmamaktadır.

Saygılarımızla…

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Eğitime Kayıt Yaptırmak ve Detaylı Bilgi için;

228 216 00 11 – 12, 0 228 216 04 94 (Dâhili: 108) /  Seda YALÇINKAYA

• “MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR” EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR.