Tebliğ Taslağı

• 09.11.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, 640 sayılı Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname uyarınca Gümrük ve Ticaret Bakanlığının sorumluluğunda bulunan ve Düzenlenmemiş alanda yer alan bazı ürün gruplarının ilgili standartlara uygunluğunun denetlenmesine ilişkin usul ve esasların düzenlenmesi amacıyla, "Bazı Tüketici Ürünlerinde Standartlara Uygunluk Tebliği Taslağı" Bakanlıklarının www.gtb.gov.tr adresindeki "DUYURULAR" bölümünde görüşe açıldığı bildirilmiştir.
    Taslakla ilgili varsa görüşlerinizin "Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik"in ek-3'ünde yer alan görüş bildirme formu kullanılarak Bilecik@bileciktso.org.tr adresine göndermeniz rica olunur.