7. Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu

• 16.10.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 7. Uluslararası Türkmenistan Yatırım Forumu'nun, 10 - 11 Kasım 2015 tarihlerinde, Türkmenistan'ın Milli Turizm Bölgesi Awaza' da gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
    Forum'un Türkmenistan ekonomisinin çeşitlendirilmesini ve rekabetçiliğinin artırılmasını,
yaratıcı, teknoloji uygulamalarının geliştirilmesini ve yatırım ortamının iyileştirilmesini amaçladığı belirtilerek, Türkmenistan'ın yatırım potansiyelini geliştirebilecek projelerin hayata geçirilmesi için Forum'un bir fırsat teşkil edeceği ifade edilmektedir.
    7. Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu'na katılmayı düşünen firmalarımızın "TOBB"
referansı ile başvurularını yapmaları haline katılım ücreti 1000 İngiliz Pouod'u (4500 TL) yerine 1000 USD ( 3000 TL) olacaktır.
    Son başvuru tarihi 23 Ekim 201S olan etkinliğe katılım koşullan, program ve Türkmenistan
hakkında ayrıntılı bilgi için finna1anmızın Birliğimize (Adem Kula, Tel: 0212 9243973, e-posta: adem.kula@tobb.org.tr); Forum'a kayıt, sponsorluk vize, ulaşım. vb konularla ilgili bilgiler için ise organizasyonu üstlenen Türkmenistan Organizasyon Komitesine (Elena Popova, Elmira Rahmanova Tel: +44 207 596 5134, Faks: +44 207 596 5106, E-posta: protocol@summittradeevents.com; ) başvurmaları gerekmektedir. Forum başvuru formu ve taslak programına TOBB web sitesi "Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuru/Türkmenistan” başlığı üzerinden ulaşılabilmektedir.
_