BİLECİK MERMER ZİRVESİ DAVET

• 30.09.2015

Değerli Üyemiz;

Bilecik mermerini tasarım ile buluşturarak Bilecik mermerinin ve Bilecik'in yerel ve uluslar arası platformlarda tanınırlığını artırmak amacı ile 17 Ekim 2015 Cumartesi günü, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Bilecik Mermer Zirvesi" düzenlenecektir.

Zirve kapsamında, "Bilecik Mermeri Tasarımla Buluşuyor" atölye çalışmalarından elde edilen Bilecik mermeri ile yapılmış olan tasarımlar sergilenecek, mermer ve mermer ekipmanlarında vizyon ve örnek uygulamalar, mermer sektöründe yeni teknolojiler, ARGE, tasarım ve verimlilik üzerine paneller düzenlenecektir.

Bilecik Mermer Zirvesine teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır. Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

PROGRAM    :

09:30 - 10:00  Açılış Konuşmaları

10:00 - 11:00  Bilecik Mermeri Tasarımla Buluşuyor Atölyesi Sunumu ve Plaket Takdimi

11:00 - 11:30  Kahve Arası

11:30 - 12:30  Mermer ve mermer ekipmanlarında vizyon ve örnek uygulamalar sunumu

12:30 - 14:00  Öğle Yermeği

14:00 - 16:00  Panel: Mermer sektöründe yeni teknolojiler, ar-ge, tasarım ve verimlilik

16:00 - 16:15  Kapanış

Kayıt işlemleri ve detaylı bilgi için;

• BİLECİK MERMER ZİRVESİ DAVET