Taş. Loj. Dön. Programı Görüş Talebi

  • 21.09.2015
  • BilecikTSO

    TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Ekonomide Öncelikli Dönüşüm Programı Eylem Planı kapsamında yer alan ve Türkiye'nin Lojistik Performans Endeksi sıralamasında ilk 15 ülke arasında yer almasını sağlamayı hedefleyen Taşımacılıktan Lojistiğe Dönüşüm Programı 2014 yılında yürürlüğe konmuştur.
    Pogramın eylemleri arasında yer alan "Lojistik sektöründe kamu kurum ve kuruluşlarınca lojistik maliyetlerin düşürülmesi ve işlem sürelerinin kısaltılmasına yönelik çalışmalar yürütülmesi"ne yönelik olarak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesinde gerçekleştirilen bir toplantıda, özellikle bu konuda aktif faaliyet göstermekte olan üyelerimizin faaliyetleri sırasında kuruluş aşamalarından başlayarak, yürütmekte oldukları iş/işlemler, bu işlemlerin gerçekleştirilmesi sırasında karşılaştıkları maliyetler ve bu iş/işlemlerin sürelerine ilişkin görüşlerine ihtiyaç duyulmuştur.
    Lojistik faaliyetleri sırasında kuruluş aşamasından başlayarak, faaliyetleri süresince kamu kurum ve kuruluşlarınca yapılan iş ve işlemlerde karşılaşmış olduğunuz maliyetler ve işlem sürelerine ilişkin görüşlerinizin en geç 22 Eylül 2015 tarihi mesai saati bitimine kadar bilecik@bileciktso.org.tr e-posta adresin gerekmektedir.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç