DÜNYA CBS GÜNÜ'2015: Coğrafi Bilgi Teknolojileri ile Akıllı Kentlere Doğru ... " Zirve ve Sergi Etkinliği

  • 15.09.2015
  • BilecikTSO

    Kosgeb Bilecik Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Dünya CBS Günü kapsamında, "DÜNYA CBS GÜNÜ'2015: Coğrafi Bilgi Teknolojileri ile Akıllı Kentlere Doğru ... " ZİRVE VE SERGİ etkinliği bu yıl, 18-19 Kasım 2015 tarihlerinde, T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLlĞI-COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile PİRİ REİS HARİTA-GAYRİMENKUL VE CBS DERNEGI tarafından ortaklaşa olarak Ankara'da gerçekleştirilecektir.
    "DÜNYA CBS GÜNÜ'2015 (GISDAY'2015)" ile, başta belediyelerimiz olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızın coğrafi bilgi teknolojilerini çok daha aktif kullanımı amaçlanırken, önümüzdeki süreçte mevcut kentlerin, akıllı kentlere dönüşüp yaygınlaşacağı
beklentisinden yola çıkılarak; iki günlük etkinlik boyunca çeşitli teknik-bilimsel olurum.
panel ve özel sunumlar ile "COGRAFİ/KENT BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ile AKILLI KENT'
ilişkilerinin tüm yönleriyle ele alınarak, ülkemizde yenilikçi kentlerin oluşumu hakkında tüm
katılımcıların aydınlatılması beklenmektedir.
    TUCSB- Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemleri" ve "Ulusal Kent Bilgi Sistem Standartları" nın ülkemizde hayata geçirilmesi amacıyla, 20/03/2015 tarihli Resmi Gazetede
yayınlanarak yürürlüğe giren "Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Kurulması ve Yönetilmesi
Hakkındaki Yönetmelik" hükümlerinin tüm paydaşlarca daha iyi anlaşılabilmesi ve
uygulamalara aktarılabilmesi de tüm yönleriyle ele alınacaktır. Ayrıca, Dünya CBS Günü
etkinliği kapsamında "Coğrafi/Kent Bilgi Teknolojileri Sergisi" katılımcıların ilgisine
sunulurken. bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ''Piri Reis CBS Özel Ödülleri" de farklı
kategorilerde sahiplerini bulacaktır.
    DÜNYA CBS GÜNU'2015" Zirve ve Sergi etkinliğine vereceği aktif katılım desteği ile, ülkemizde coğrafi bilgi teknolojisi kullanımının yaygınlaşmasına ve akıllı kentlerin gelişim sürecine vereceğiniz katkılar oldukça değerli ve memnuniyet verici olacaktır. Bu bağlamda, büyük bir özveri içerisinde düzenlenerek gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte sizleri de aramızda görmeyi ve desteklerinizle DÜNYA CBS GÜNÜ 2015’i onurlandırmanızı dileriz. Denmektedir. Bilgilendirir. Saygılar sunarız.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç