SİZLERİ, AY-YILDIZLI BAYRAĞIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYÜŞÜMÜZE BEKLİYORUZ.

• 14.09.2015

SİZLERİ, AY-YILDIZLI BAYRAĞIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYÜŞÜMÜZE BEKLİYORUZ.

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, tüm oda ve borsaların üyelerinin yanı sıra TESK, TİSK TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TZOB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Barolar Birliği, TÜRMOB ve diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16.30’da Ankara Sıhhiye Meydanı’nda  “TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET” yürüyüşü düzenlenecektir.

Bilecik TSO olarak tarihimizin en geniş katılımlı buluşmasına katılımı organize edebilmemiz için yürüyüşe katılmak isteyen üyelerimizin, 15 Eylül 2015 Salı günü saat 12.00’ye kadar Odamıza bilgi vermesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Not: Yürüyüşe katılacak üyelerimizin Ulaşım hizmeti Odamız tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Detaylı Bilgi;

0 228 216 00 11 - 12 / Yasemin KAPUKAYA

• SİZLERİ, AY-YILDIZLI BAYRAĞIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYÜŞÜMÜZE BEKLİYORUZ.