YOİKK İstihdam Teknik Komitesi

• 14.09.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; YOİKK İstihdam Teknik Komitesi 2015-2016 dönemi Eylem Planının TOBB sorumluluğundaki 6 ncı maddesi "Güvenceli ve esnek çalışma modelininuygulanabilirliğine ilişkin çalışma raporu hazırlanması" başlığını taşımaktadır. Bu eylem maddesiyle "İş Kanunu'ndaki esnek çalışma biçimleri ile ilgili uygulama ihtiyaçları doğrultusunda özel sektör temsilcilerinin beklentilerini içeren kapsamlı bir rapor hazırlanması" amaçlanmaktadır.
rica ederiz.