Küba-Mariel Özel Kalkınma Bölgesi

• 14.09.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Küba "Mariel Özel Kalkınma Bölgesi" Proje Başkanı Ana Teresa Igarza tarafından 15 Eylül 2015 Salı günü saat 11:00'de İstanbul TOBB Plaza'da, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalara bir sunum gerçekleştirilecektir.
Havana'nın batısına 40 km uzaklıkta yer alan, Amerika ve Panama Kanalı'na yakın bir noktada bulunan ve inşaat, turizm ve sanayi alanında yatırıma açık birçok projeyi barındıran Marie1
Özel Kalkınma Bölgesine ilişkin toplantıya katılmak isteyenlerin ekte yer alan katılım formunu doldurarak en geç 14 Eylül 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar seda.gedik@tobb.org.tr
adresine göndermeleri gerekmektedir.

KÜBA "MARİEL ÖZEL KALKINMA BÖLGESİ" TOPLANTISI