OMÜ 2. Ar-Ge Proje Pazarı

  • 26.08.2015
  • BilecikTSO

    Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Odamıza gelen yazıda; Türkiye’de ki proje fikirleri ile ilgili olarak, bölgede bilgi ve görüş alışverişini sağlamak, Ar-Ge projelerine ilişkin teknolojik ve finansal işbirliklerinin oluşmasına ortam hazırlamak, üniversite, araştırma ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirmek, bölgedeki akademisyenleri bilinçlendirmek, üniversite-sanayi işbirliğine farkındalığı artırmak, akademisyenlerde proje kültürü oluşturmak ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmenin dinamiğini oluşturacak bilim insanlarını sanayide aktif hale getirmek amacıyla; Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından 5 Kasım 2015 tarihinde, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde "OMU 2. Ar-Ge Proje Pazarı" düzenlenecektir.
    Sağlık Ekipmanları Sektöründe yapılacak olan inovasyon ve tasarım yarışmasında akademisyen, sanayici ve öğrencinin bir araya gelmesi sağlanacaktır. Akademik ve bilimsel araştırma faaliyeti yürüten üniversite, araştırma merkezi, firmalar, sanayiciler ve bu işle ilgilenen herkesin projelerinin sanayiye kazandırılması hedefi ile düzenlenen etkinlikte, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, başvurulan bütün Ar- Ge projeleri, kategori ayrımı olmaksızın alanında uzman hakemler tarafından değerlendirilecektir.
Proje Pazarına başvurular 21 Ağustos 2015 tarihinde başlayıp, 12 Ekim 2015 tarihi mesai bitimi saat 17:00'a kadar (projepazari.omu.edu.tr ) adresinden devam edecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
    Başvurusunu tamamlayan projeler ön elemeye tabi tutulacaktır. Ön elemeyi geçen bütün projelerin yarışmaya katılabilmeleri için 5 Kasım 2015 tarihinde, OMU Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak Proje Pazarına posterleri, düzenekleri, portatif ürünleri vs ile katılmaları ve projelerini sunmaları gerekmektedir.
    Şehir dışından katılacak her proje adına bir kişinin yol, konaklama giderleri tarafımızdan
karşılanacaktır. Proje Pazarında dereceye giren ilk üç proje (birinciye 8.000 TL, ikinciye 4.000 TL, üçüncüye 2.000 TL) ödüllendirilecektir. Bilginize.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç