BURSA YAPI VE YAŞAM FUARI

• 18.08.2015

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Erexpo Fuarcılık A.Ş. ve Burkon Turizm işbirliğinde hazırlanan
BURSA YAPI VE YAŞAM FUARI VE KONGRESİ 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresine Odamız tarafından 3 Ekim 2015 Cumartesi günü ziyaret gerçekleştirilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamızla irtibata geçmesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Not: Ziyarete katılacak üyelerimizin Ulaşım hizmeti, Odamız tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Detaylı Bilgi;

www.bileciktso.org.tr   /  0 228 216 00 11 - 12 / Yasemin KAPUKAYA

YAPI SEKTÖRÜ BURSA’DA BULUŞUYOR

Yapı sektörünün en önemli ve en köklü ticari platformu olan Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı yeni çehresi ile kapılarını açacak.

26 yıllık geçmişi ile ülkemizin ve dünyanın en köklü fuarları arasında yer alan Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı 2015 yılında yeni bir vizyon ve farklı bir bakış açısıyla kapılarını açacak. Başta bölgemiz olmak üzere, yurtiçi ve yurtdışından 100’e yakın katılımcının iştiraki ile son yılların trendi butik fuar konseptinde hazırlanan Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı; sektörün profesyonellerini, yapı ve inşaat sektörünün en önemli katılımcıları ile buluşturacak.

Fuar ile eş zamanlı olarak 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan kongrede akademisyenler mimari alandaki son gelişmeleri aktarırken, 3 - 4 Ekim’de yapılacak zirvede ise sektörün önde gelen isimleri deneyimlerini paylaşacak. Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi katılımcılarının yeni pazarlara ulaşmasına olanak sağlamanın yanı sıra, hem ticari hem de sosyal çevrelerini geliştirecek Network ve After-Party organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Bu organizasyonlarda fuar ve kongre katılımcılarının yanı sıra B2B görüşmelerine katılan profesyoneller ve organizasyonun V.I.P. kartlı katılımcıları bir araya gelecek. B2B İkili iş görüşmelerinin planlamasına ilave olarak fuara eşzamanlı düzenlenecek kongre ve zirve ile birlikte katılımcısına özel ziyaretçi ilkesini benimseyen Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi sektörün alternatif pazarlara ulaşmasına katkı sağlayacaktır.

NEDEN BURSA YAPI&YAŞAM FUARI?

• 27 yıldır birlikte organize edilen Bursa Yapı & Yaşam Fuarı ve Kongresi sektörün önemli mihenk taşlarından biri olmuştur.

• Farklı bir bakış açısı ve vizyonla birlikte 2015 yılında kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuar kapsamında seçilmiş katılımcıların nitelikli profesyonel ziyaretçilerle buluşması amaçlanmıştır.

• Fuarın uluslararası ayağı zenginleştirilerek yabancı alım heyetlerinin baştan planlanan ikili iş görüşmeleri (B2B) ile katılımcılarla buluşturulması sağlanacaktır.

• Fuar ve kongre kapsamındaki etkinliklerle prestijli bir etkinlik hazırlanacak tüm katılımcıların bu prestijden faydalanması sağlanacaktır.

• Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk başkenti olan Bursa’nın tarihi ve kültürel yapı zenginlikleri ve mimari dokusu büyük önem taşımaktadır. Bu dokunun aslına uygun olarak korunması ve gelecek nesillere aktarılacak bir miras olması…

• Her geçen gün aldığı göçlerle büyüyen Bursa, yeni imar alanları ile birlikte kentsel dönüşümde önemli bir potansiyel teşkil etmektedir.

• Bu kapsamda Bursa’nın tüm dinamiklerini harekete geçirecek Bursa Yapı & Yaşam Fuarı ve Kongresi’nin katılımcıları, ziyaretçileri, Bursa şehri ve ülkemiz yapı sektörü için 27 yıldan bu yana yarattığı katma değeri daha da yukarı çekmek esas ilke olmuştur.

FUAR KAPSAMI

CEPHE, KAPI – PENCERE DOĞRAMA, OTOMATİK KAPI-GEÇİŞ SİSTEMLERİ, GÖLGELENDİRME

• Bağlantı-Tespit Elemanları
• Cam ve Saydam Elemanlar