Türkiye – Sırbistan – Bosna Hersek Üçlü Ticaret Komitesi

  • 11.08.2015
  • BilecikTSO

    TOBB ‘ dan Odamıza gelen yazıda, Eşbaşkanlıkları Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Sayın Rasim Ljajic ve Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkan Yardımcısı ve Dış Ticaret ve Ekonomik ilişkiler Bakanı Sayın Mirko
    Saroviç tarafından deruhte edilecek olan Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü Ticaret Komitesi'nin ilk toplantısının 17-18 Ağustos 2015 tarihlerinde Ankara'da yapılacağı bildirilmektedir.
    Toplantı hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Sırbistan ve Bosna Hersek ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizde gündeme getirilmesi uygun görülen hususlara ve üçlü işbirliği potansiyeli taşıyan alanlara ilişkin güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.
    Ekonomi Bakanlığı'na iletilmek üzere görüş ve önerilerinizin en geç 12 Ağustos 2015 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar bilecik@bileciktso.org.tr adresine gönderilmesi önemle rica olunur.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç