34. ATC Konferansı Washington

• 22.07.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Amerikan - Türk Konseyi CA TC), ABD ve Türkiye ticari, savunma, teknoloji ve kültürel ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla kurulmuş bir iş örgütüdür. Üyeleri arasında; Fortune 500 şirketleri, ABD 'li ve Türk şirketleri, uluslararası şirketler ile kar amacı gütmeyen kurumlar ve ABD- Türk ilişkilerine ilgi duyan bireyler yer almaktadır. A TC, yıl içerisinde çeşitli konularda toplantılar, seminerler ile Kongre çalışanları için Türkiye ziyaretleri düzenlemekte ve ayrıca her yıl Türkiye'den ve ABD'den üst düzey hükümet temsilcilerinin ve iş dünyası temsilcilerinin katılımlarıyla Washington'da Yıllık Konferans organize etmektedir.
   Bu yıl "ATC Yıllık Konferansı" nın 34üncüsü, TOBB ile işbirliğinde 27 - 30 Eylül 2015
tarihlerinde Washington’ da gerçekleştirilecektir. ABD Kongre Üyelerinin, ülkemizden hükümet
temsilcilerinin ve ABD ile Türkiye'den uluslararası iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla
düzenlenecek olan konferansa ilişkin daha fazla bilgiye ATC' nin web sayfasından
http://www.the-atc.org/2015 ulaşılabilmektedir.
   Konferans 27 - 30 Eylül tarihlerinde Washington'da gerçekleştirilecektir. Bilginize.