Metal Eşya Kriteri

• 15.07.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda ; Kapasite raporlarının düzenlenmesinde kullanılan kapasite kriterlerinin zaman zaman gözden geçirilmesi ve günümüz teknolojik gelişmeleri dikkate alınarak revize edilmesi veya yeni kriterlerin hazırlanması önem arz etmektedir. Ocak - Mart döneminde gerçekleştirilen eksper eğitimleri başarı ile sonuçlanmış, odalarımızda eksperlik yapan mühendislerin envanteri oluşturularak Kapasite Raporu Otomasyon Sisteminde 01 Mayıs 2015 tarihinden itibaren eğitim alan eksperler aktif hale getirilmiştir.
   Bununla birlikte kapasite kriterlerinin güncellenmesi çalışmaları da devam etmektedir. Bu
çerçevede Grup 3811 Metal Eşya Sanayi kriterinin güncellenmesi planlanmaktadır.
   Konu hakkındaki görüşlerinizin gerekçeleriyle birlikte 7 Ağustos 2015 tarihine kadar Odamız 02282160013 nolu faksına bildirilmesi rica ederiz.