TİSK 2015 KSS Ödülleri

• 27.05.2015

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilkini 2014 yılında uyguladıkları "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" programının 2015 yılında da tekrarlanacağı bildirilmektedir.
Bu yılki program kapsamında "TİSK 2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" sürecinin başlamış olduğu bildirilerek 02/1 0/20 15 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği ifade edilmektedir.
    Başvuru formuna ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr adresinden ulaşılabilecektir. Bilgilendirir. Saygılar sunarız.