MUHASEBE DEPARTMANI ÇALIŞANLARINA UYGULAMALI BAĞIMSIZ DENETİM EĞİTİMİ

• 25.05.2015

İlimizde faaliyet gösteren ve bağımsız denetime tabi olacak işletmelerimizin Muhasebe ya da Mali İşler departmanlarında çalışan Muhasebe Çalışanlarına yönelik, İşletmelerimizin denetime tabi olduklarında neler ile karşılaşacakları ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmek amacıyla 4 – 5 Haziran 2015 tarihlerinde Odamızda “UYGULAMALI BAĞIMSIZ DENETİM EĞİTİMİ” düzenlenecektir.

Eğitime katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat: 16.00’a kadar Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

Not: Eğitim Programına aşağıda ki "Bağlı Dosyalar" bölümünden ulaşabilirsiniz.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

EĞİTİM HAKKINDA BİLGİLER :
Eğitim Tarihi : 4 - 5 Haziran 2015 (2 Gün)
Eğitimin Konuları :
1) Bağımsız Denetim Hakkında Genel Bilgiler