Hasan Sümer İnş. Beton Karıştırma Tesisi

  • 20.05.2015
  • BilecikTSO

T.C. Bilecik Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Md.’ den Odamıza gelen yazıda; Bilecik İli, Merkez İlçesi, Pelitözü Köyü dahilinde İR:36870 ruhsat nolu maden sahasında, Hasan Sümer İnş. Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "Kalker Ocağı Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Beton Karıştırma Tesisi (Hazır Beton Santrali) Ve Karıştırma Tesisi (Plentmiks)" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Bakanlığa sunulan ÇED Raporunun, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından ÇED yönetmeliğinin 12. Maddesi kapsamında incelendiği ve değerlendirildiği ve Yönetmeliğin Geçici 1. Maddesi kapsamında 14. Maddesi gereği "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararının verildiği belirtilmekte olup söz konusu kararın halka duyurulması istenmektedir.

Bu itibarla Hasan Sümer İnş. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan "Kalker Ocağı Ve
Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Beton Karıştırma Tesisi (Hazır Beton Santrali) Ve Karıştırma
Tesisi (Plentmiks)" projesi ile ilgili olarak Komisyonca Nihai Edilen ÇED Raporuna Bakanlıkça ÇED yönetmeliğinin Geçici 1. Maddesi 14. Maddesi gereği "çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verilmiştir.Üyelerimize duyurulur.

  • Hasan Sümer İnş. Beton Karıştırma Tesisi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç