Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK’ın Ziyareti

• 20.05.2015

Sayın Üyemiz;

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK’ın 21 Mayıs 2015 Perşembe günü İlimize ziyareti planlanmaktadır.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İlimiz Sanayicilerinin yaşadıkları sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri bir rapor halinde Sayın Bakanımız Fikri IŞIK’a iletmek istiyoruz.

Bu bağlamda, siz değerli üyelerimizin karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 17:00 'a kadar 0 228 216 00 130 228 216 00 13 numaralı faksa veya bilecik@bileciktso.org.tr e-mail adresimize iletmeleri önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI