DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

• 12.05.2015

Ekonomi Bakanlığı, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği ile, 21 Mayıs 2015 Perşembe günü 09:30 – 13:00 saatleri arasında Odamızda aşağıdaki program çerçevesinde Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Seminere katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat: 16.00’a kadar Odamıza bilgi vermeleri önemle rica olunur.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

PROGRAM :
09.30 - 10.00 Kayıt

10.00 - 11.30 İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları
Bakanlık Uzmanı Seda KAVRUKER
Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müd., Dış Ticaret Uzman Yrd.

- Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim, Marka, ve Tasarım Destekleri,
- Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi,
- Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi,

11.30 - 11.45 Çay / Kahve Arası