Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılında Tüm Kahramanlarımızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

  • 18.03.2024
  • BilecikTSO
18 Mart 1915'te, Çanakkale Boğazı'nda destansı bir zafer kazandı Türk Milleti. Bu zafer, vatan sevgisinin, cesaretin ve kahramanlığın timsalidir.
Çanakkale Zaferi, sadece bir savaşın kazanılması değil, bir milletin varoluş mücadelesinde topyekûn bir direnişin göstergesidir. Bu zafer, "Çanakkale geçilmez" gerçeğini tüm dünyaya haykırmış ve Türk milletinin bağımsızlık tutkusunu gözler önüne sermiştir.
Bugün, 18 Mart 2024'te, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu zaferi bize kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.
Çanakkale Zaferi'nin bize öğrettiği en önemli ders, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizdir. Bu zaferin ilhamıyla, vatanımıza ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun!
  • Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılında Tüm Kahramanlarımızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç