" Bilecik TSO Yüksek İstişare Kurulunu " kurduk.

• 02.01.2024
Sayın Üyelerimiz,
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak her geçen gün büyüyen ve gelişen iş dünyamızda daha verimli bir iletişim ortamı oluşturmak, ilimiz ticaret hayatının dinamiklerini daha etkin bir şekilde değerlendirmek, sektörel gelişmeleri yakından takip etmek ve üyelerimizin görüşlerini daha etkili bir şekilde almak amacıyla "Bilecik TSO Yüksek İstişare Kurulunu" kurmuş bulunmaktayız.
Yüksek İstişare Kurulumuz, iş dünyasındaki güncel gelişmeleri değerlendirerek sektörel analizler yaparak, üyelerimizin karşılaştığı sorunlara çözüm önerileri sunacak ve ticaretin sürdürülebilirliği için stratejik planlar geliştirecektir. Bu kurul, bir araya gelen deneyimli iş insanlarının fikir alışverişinde bulunmalarına ve birbirlerinden öğrenmelerine, tecrübelerini paylaşmalarına,  ilimizin gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir.
Birlikte daha güçlü ve etkili bir iş dünyası için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla.
  • " Bilecik TSO Yüksek İstişare Kurulunu " kurduk.