24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

  • 24.11.2023
  • BilecikTSO
Değerli Öğretmenlerimiz,

24 Kasım Öğretmenler Günü, siz değerli öğretmenlerimize olan saygı ve minnettarlığımızı bir kez daha ifade etme fırsatı sunuyor. Sizler, bilgiyi sevgiyle harmanlayarak, öğrencilere ışık olan kıymetli rehberlersiniz.

Her biriniz, öğrencilerinizi sadece ders kitaplarıyla değil, aynı zamanda hayatın kıymetli dersleriyle de donatarak, onlara güç katıyorsunuz. Sabrınız, özveriniz ve öğrencilerinizi kucaklayan sevginiz, onların geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor.

Öğretmenlik, fedakarlık ve özveri isteyen kutsal bir görevdir ve sizler bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizlerin sayesinde, genç nesiller bilgiyle donanmış, ahlaki değerlere sahip bireyler olarak yetişiyor.

Bu anlamlı günde, siz değerli öğretmenlerimize minnettarlığımızı ifade ediyor, emekleriniz için teşekkür ediyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, başarılar dilerim.

Saygılarımla.

Mehmet ERGÜN
Yönetim Kurulu Başkanı
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç