SelectUSA 2015 Yatırım Zirvesi

  • 26.01.2015
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, 23-24 Mart 2015 tarihlerinde Vaşington'da, ABD Ticaret Bakanlığı tarafından, SelectUSA 2015 Yatırım Zirvesi 'nin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Zirvenin, katılımcı firmaların yöneticilerini, önde gelen hükümet yetkilileri ve özel sektör
liderleriyle bir araya getirerek, ABD'nin her köşesinden yatırım fırsatlarının tanıtılmasına imkan sağlayacağı bildirilmektedir. Detaylı bilgilere www.selectusasummit.com adresinden
ulaşılabilmektedir.
ABD' de yatırım yapmayı tercih eden şirketlerin, 17 trilyon dolardan fazla yıllık GSYİH ve 317 milyon tüketicisiyle dünyanın en etkili tüketici pazarına giriş yapacakları belirtilmektedir. Dünyanın en büyük ekonomisi olarak ABD pazarının, ileri sanayi kümeleri, birinci sınıf araştırma ve kalkınma merkezleri, güçlü fikri mülkiyet hakları, istikrarlı bir hukuk ve mevzuat sistemi ve yüksek nitelikli işgücü arz ettiği ifade edilmektedir. Ayrıca, ABD pazarının A.T Kearney Doğrudan Yabancı Yatırım Güven Endeksi'nin 16 yıllık endeks tarihinde iki yıl üst üste en yüksek dereceyle ilk sırada yer aldığı bildirilmektedir.
SelectUSA 2015 Yatırım Zirvesi' ne ilişkin detaylı bilgi için ABD Ankara Büyükelçiliği
Ticaret Müşavirliği Sorumlusu Jeffrey Justice ile (jeffrey.justice@.trade. gov) irtibata geçilmesi gerekmektedir. Bilginize.
 

  • SelectUSA 2015 Yatırım Zirvesi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç