ÇED Olumlu Kararı

  • 15.01.2015
  • BilecikTSO

   Bilecik Valiliğinden Odamıza gelen yazıda; Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Kovalca Köyü civarında
İR:200901218 ve İR:200701153 ruhsat nolu maden sahalarında, Hasan Sümer İnş. Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "Kalker Ocağı Ve Kırma Eleme Tesisine Ait Kapasite Artışı Ve Alan Genişletilmesi" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporunun, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından ÇED yönetmeliğinin 12. maddesi kapsamında incelendiği ve değerlendirildiği ve Yönetmeliğin Geçici 1. Maddesi kapsamında 14. Maddesi gereğince "çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verilmiştir

 

   Hasan Sümer İnş. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan "Kalker Ocağı Ve Kırma Eleme Tesisine Ait Kapasite Artışı Ve Alan Genişletilmesi" projesi ile ilgili olarak Komisyonca Nihai Edilen ÇED Raporuna Bakanlığımızca ÇED yönetmeliğinin Geçici 1.Maddesi kapsamında 14. Maddesi gereğince "çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verilmiştir.
 

  • ÇED Olumlu Kararı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç