Endüstriyel Otomasyon Kongre ve Sergisi

• 15.01.2015

Adana Makine Mühendisleri Odasından Odamıza gelen yazıda; Oda Merkezi adına Şube TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi ve MACTİMARUM tarafından 14 - 16 Mayıs 2015 tarihlerinde, l. ENDÜSTRİYEL OTOMASYON KONGRE VE SERGİSİ yapılacaktır.
   Bilim ve Teknolojiyi insanlık yararına ve doğal çevreyi koruyacak şekilde kullanmayı temel
ilke olarak kabul eden TMMOB Makina Mühendisleri Odası; Çukurova Üniversitesi- MACTlMARUM ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası ile birlikte 2 yılda bir yinelenen ve 2015 yılında düzenlenmesi planlanan 14. Otomatik Kontrol Seminer ve Sergisi'ni l.ENDÜSTRİYEL OTOMASYON KONGRE VE SERGİSİadı altında değiştirerek Otomasyon Sektöründeki Bilim İnsanlarını buluşturmayı hedeflemektedir. Katılmak isteyen üyelerimize duyurulur.

• Endüstriyel Otomasyon Kongre ve Sergisi