Deri ve Sakatat İhalesi

• 12.06.2014

Et ve Süt Kurumundan Odamıza gelen yazıda; Kombinamızca TEMMUZ- AGUSTOS-EYLÜL-EKİM 2014 Aylarında üretilecek olan büyükbaş hayvanlara ait Sakatatlar ve yan ürünleri ile hayvansal yağ- Kemik- Yumuşak madde ihalesi, küçükbaş hayvan sakatat, bağırsak, küçükbaş ( koyun-kuzu) deri ihalesi 16.06.2014 Pazartesi günü saat 14.30 da Kombinamızda yapılacaktır.

TEMMUZ-AGUSTOS- EYLÜL-EKİM 2014 ayları içerisinde üretilecek Büyükbaş hayvan derisi ile kelle derisi 16.06 2014 Pazartesi günü saat 10.00 da kombinamızda yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyenler Deri ve Sakatat şartnamesini Kombinamızdan 50 TL karşılığında temin edebilirler.Bilginize.