İTALYA GEZİSİ

  • 07.07.2014

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak 24 Eylül 2014-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya iş Gezisi düzenlemekteyiz. Gezimize Sayın Valimiz Ahmet Hamdi NAYİR ’de iştirak edecektir.
4 gece 5 gün olan program için çift kişilik odada kişi başı ücret 1275 Euro’dur.


Gezimize katılmak isteyen üyelerimizin kayıt ve ön ödeme yapmaları için son başvuru tarihi 11 Temmuz 2014 Cuma günüdür…. Katılacak olan üyelerimizin 0 228 216 00 11 nolu Telefondan katılım teyidi yaptırmaları ve gezi programı için 500 Euro ön ödemeyi ibraz etmelidirler. (Geri kalan ödeme en geç 15 Ağustos 2014 tarihine kadar yapılacaktır.)


Ayrıca KOSGEB destekli olan gezimizde, KOSGEB desteğinden ( firma başına desteklenecek olan ücret 2000 Tl’dir) yararlanacak olan üyelerimizin ödemelerini firmalarının hesabından, şahıs firması ise bizzat şahsın kendi hesabından yapmalıdırlar. Dekontların üzerinde SN: *** ****** -İTALYA İŞ GEZİSİ BEDELİ yazmalıdır.


(KOSGEB desteğinden yararlanmak isteyen üyelerimizin KOSGEBe başvuru yapacak olan firmalarının program ile uyumlu olması gerekmektedir. Mermer ve seramik fuarına yapılacak olan ziyaretlerin yer aldığı programda bu sektör ve sektörün alt dallarına sahip firmalar destekten yararlanabilmektedir.)


Vize işlemleri için gerekli evraklar ve pasaportunuz en geç 15 Ağustos2014 ‘e kadar acentaya ulaştırılmalıdır.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç