2014 Papua Yeni Gine Uluslar arası Yatırım ve Altyapı Zirvesi

• 08.07.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 9-10 Eylül 2014 tarihlerinde Port Moresby, Papua Yeni Gine’de “2014 Papua Yeni Gine Uluslararası Yatırım ve Altyapı Zirvesi”nin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Port Moresby Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilecek zirvede, üst düzey
konuşmacıların yanı sıra Papua Yeni Gine’nin Başbakanı Peter O’Neill ve diğer ülkelerden
katılımcılar ile yerel iş çevrelerinin yer alacağı ifade edilmektedir. Zirvenin ilk gününde yatırım
fırsatları, ikinci gününde ise altyapı ve ulaştırma konularına yoğunlaşılacağı belirtilmektedir.

Zirveye katılmak isteyenlerin http://www.pngadvantageconference.com web adresinden
on-line olarak kayıt olabilecekleri ve zirve programına ulaşabilecekleri ifade edilmektedir.