İslam Ülkeleri Gıda Ticareti Forumu

• 08.07.2014

TOBB’ dan odamıza gelen yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) ve Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde, İslam Ülkeleri Gıda Ticareti
Forumu’nun Cidde, Suudi Arabistan’da düzenleneceği bildirilmektedir.

İslam ülkeleri arasında gıda ve besin maddelerinin ticaretini artırmayı hedeflediği belirtilerek,
forumun pirinç, arpa, çay, kahve, meyve-sebze, şifalı otlar, kırmızı ve beyaz et ve balık ürünlerini kapsayacağı ifade edilmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin, TOBB  web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası iş imkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altında yer alan katılım formunu doldurarak 14 Temmuz 2014 mesai bitimine kadar ICCIA’na (melbanna2000.gmail.com) iletmeleri gerekmektedir.

Başvurular alındıktan sonra, ICCIA başvuru yapan nitelikli firmaları katılım formunda belirtilen kriterler kapsamında seçerek, katılım için gerekli hazırlıkları gerçekleştirecektir.