Malta’da Açılan İhale

• 08.07.2014

TOBB’ dan odamıza gelen yazıda; Malta Hükümeti tarafından açılan, lüks konut ve otelleri
kapsayan yeni bir yerleşim alanının tasarımını, inşasını ve işletmesini kapsayan proje ile ilgili ihale duyurusuna Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası iş imkanları/ihale, Özelleştirme ve Yatırım Projeleri/Süreli ihaleler” bölümünden ulaşılmaktadır.

İhale ile ilgili Niyet Beyanı belgesinin temini (eolleeting the Expression of Interest doeument) için son tarihin 20 Eylül 2014 olduğu ve Niyet Beyanı belgesinin sunulması için son tarihin ise 24 Ekim 2014 olduğu bildirilmektedir.