Zambiya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Harry Kalaba ile Çalışma Yemeği

  • 08.07.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, DEİK/Türk-Afrika İş Konseyleri tarafından, T.C. Dışişleri Bakanlığı koordinasyonunda, Zambiya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Harry Kalaba’nın ülkemize gerçekleştirecekleri resmi ziyaret vesilesiyle, 09 Temmuz 2014 Çarşamba günü, 12.30-14.30 saatleri arasında, İstanbul TOBB Plaza’da, konuk Bakan’ın katılımlarıyla bir
çalışma yemeği düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

 

Geçtiğimiz yıl % 6 oranında bir büyüme oranı sergileyen Zambiya ekonomisinin büyük oranda bakır madenciliğine bağlı olduğu, zengin tarım ve hayvancılık ürünlerinin işletilebildiği söz konusu ülkede tekstil, inşaat, kimyasallar, gıda ve içecek başta olmak üzere pek çok alanda iş ve yatırım imkanının mevcut olduğu belirtilmektedir.

 

Ülkenin ihracat kaynakları arasında bakırdan sonra kobalt, tütün, çiçek ve pamuğun
geldiği, ithalat ettiği başlıca ürünlerin ise makine, ulaşım ekipmanları, petrol ürünleri, gıda
ve giyim ürünleri olduğu bildirilmektedir.

 

Zambiya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı ile tanışma im.kam sağlayacak söz konusu yemeğin katılım forumuna ve detaylı bilgiye TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılmaktadır.

 

Katılmayı arzu eden kurum ve kuruluşların katılım forumunu eksiksiz doldurarak, kanlım teyitlerini, 50 TL katılım ücretinin DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı 1701526 no’ lu TL hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte DEİK’e (İlgili Kişi: Görkem Karabeyoğlu, Tel: 0212 339 50
61, E-posta: a.frikabolgesi@deik.org.tr) en geç 8 Temmuz 2014 Salı günü mesai bitimine
kadar iletmeleri gerekmektedir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç