Bosna Hersek İhale Duyurusu

• 25.08.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda;  Bosna Hersek Federasyonu toprakları içinde petrol ve gaz arama ve çıkarma faaliyetleri için düzenlenecek sözleşmelerin hazırlanması, müzakerelerin yürütülmesi ve müzakerelerde danışma hizmetleri sağlanmasına yönelik müşavirlik hizmetleri sunabilecek bir firmanın seçimine ilişkin olarak Federasyon Enerji, Madencilik ve Sanayi Bakanlığınca ihale süreci başlatıldığı ifade edilmektedir. İlgili belgelerin temin edilmesi için son tarih 3 Eylül 2014, ihaleye iştirak için ise son tarih 8 Eylül 2014 olarak belirlenmiştir.

İhale süreci ile ilgili olarak yayımlanan ilan Birliğimiz internet sitesi (www.tobb.org.tr)
sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında, Uluslararası İş imkanları/İhale, Özelleştirme ve Yatırım
Projeleri” bölümünde “Süreli ihaleler” kısmında yer almaktadır.