Türkiye-Danimarka İşbirliği Fırsatları ve Networking

  • 26.08.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, DEİK/Türk-Danimarka İş Konseyi ve Danimarka İstanbul Başkonsolosluğu işbirliği ile bu sene beşincisi gerçekleştirilecek olan Türkiye-Danimarka İşbirliği Fırsatları ve Networking Yemeği’nin, Danimarka İhracat Kredi Ajansı’nın Türkiye pazarı için sunduğu yatırım imkanları tanıtımı çerçevesinde, 10 Eylül 2014 Çarşamba günü 11.00-14.30 saatleri arasında TOBB Plaza, İstanbul’da düzenleneceği bildirilmektedir.

 

Toplantıya Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Ruben Madsen ve yeni atanan İstanbul Başkonsolosu Jesper Kamp’ın da katılması öngörülmektedir.

 

Danimarka İhracat Kredi Ajansı-EKF’nin, 1922 yılında dünyanın en eski 3. ihracat kredi ajansı olarak kurulmuş olduğu, kamu statüsünde ve devlet garantörlüğünde faaliyet
göstermesine rağmen modern bir finansal kuruluş olarak hizmet verdiği bertilmektedir. Hem büyük hem de küçük ölçekli şirketlere hizmet veren EKF’nin, Danimarkalı ürünlerin ithalatım daha cazip hale getirmek için, bankaların ve şirketlerin karşılaştıkları finansal ve politik risklere karşı garantiler sağlamakta olduğu, şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda özel çözümler geliştirdiği ifade edilmektedir.

 

Türkiye’de yerleşik Danimarkalı firma temsilcilerinin de yer alacağı toplantıya EKF’nin Türkiye’de sağladığı yatırım, finansmanından faydalanan Borusan EnBW de katılarak deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaktır.

 

Türkiye-Danimarka İşbirliği Fırsatları ve Networking Yemeğine katılmayı arzu eden firmaların ekte yer alan katılım formunu doldurarak, 8 Eylül 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Dilek Tuna; dtuna@deik.org.tr, Tel: 0212 339 5036 Faks: 0212 339 5065) göndermeleri gerekmektedir,

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç