Vivapolis İstanbul Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu

  • 01.09.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, DEİK/Türk-Fransız İş Konseyi ve UBIFRANCE işbirliğiyle, Türkiye ve Fransa’daki ilgili Bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyeleri’nin üst düzey temsilcilerinin katılımlarıyla, 23 Eylül 2014 tarihinde Grand Hyatt Hotel İstanbul’da “Vivapolis İstanbul Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu”nun düzenleneceği bildirilmektedir.

 

Sempozyum kapsamında, kent yönetimi (enerji, hava ve katı atık, taşımacılık) ve sürdürülebilir şehircilik konularında oturumlar gerçekleştirileceği ve Fransa Ulusal Meclisi Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Christophe Bouillon ve Paris Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı’nın katılacağı sempozyumda, anılan sektörlerde deneyim aktarımları ve fikir paylaşımları gerçekleşmesine olanak sağlanacağı ifade edilmektedir.

 

   Sempozyumun güncel programı ve diğer detaylarına http://ubifrance-events.com/surdurulebilir-
sehircilik-vivapolis/ adresinden ulaşılabilmektir. Katılım teyitlerinin en geç 19 Eylül 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e (İlgili Kişi: Neslihan Onuralp, e-posta: nonuralp@deik.org.tr) ve UBIFRANCE’a (İlgili Kişi: Yiğitalp Avus, e-posta: yigitalp.avus@ubifrance.fr) bildirilmesi gerekmektedir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç